Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Відомий волинянин розповів про стрес і шоковий стан, коли загубив доньку

«Доця-доця, спатки йди!...»

Фото з фейсбук-сторінки Сергія МАРТИНЮКА.

Відомий волинянин розповів про стрес і шоковий стан, коли загубив доньку

«Руки трясуться, хоча і намагаюся триматися раціо і спокою, але в голову нагло лізуть сюжети всіх прочитаних книг і переглянутих фільмів про викрадених дітей»

Відомий музикант, письменник, лідер рок-гурту «Фіолет», громадський діяч, арт-директор фестивалю «Бандерштат» 35-річний Сергій Мартинюк розказав про випадок, який нещодавно стався в їхній сім’ї.

«20 чи ненайстресовіших хвилин останніх 19 місяців і відзнака «батьки року-2023» дістається нам з Кет.

Сільпо, Рівер, гамір, вечір неділі, Єва гасає з нами поміж рядів, ми обіймаємося, фліртуємо як юні, на секунди втрачаємо її з поля зору… а вже за мить Єва зникає.

Руки трясуться, хоча і намагаюся триматися раціо і спокою, але в голову нагло лізуть сюжети всіх прочитаних книг і переглянутих фільмів про викрадених дітей. Плюс – близькість паркінгу і любов доці до ескалаторів…

Ми бігаємо як ошпарені між рядів, кидаємося до всіх людей, зазираємо за прилавки і службові двері. Ніхто не бачив нашої малючки. Ніхто. П...здець. Підбігаю, кульгаючи до охорони, прошу глянути на записи камер, і знову кидаюся між рядів.

Сумарно минуло майже 1200 пекельних секунд, поки Катя, яка лишилась з охоронцями, не набрала мене і не сказала, що Єва знайшлася. Вже поза маркетом. Причому, жінка яка надибала Єву і несла її на рецепцію ТЦ (дякую і ще раз дякую), запитала в Катерина Ващук чи та часом не дружина Сергія Мартинюка, бо надто знайома малеча. Світ тісний, а я видихнув. Ого-го як видихнув.

Пантруйте своїх малюків і не робіть собі зайвих нервів», – написав на своїй сторінці Сергій Мартинюк.

Читайте також: У Луцьку на переході автівка збила 13-річну школярку.

Реклама Google

Telegram Channel