Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Сьогодні Луцьк запрошує провести різдвяні свята благодійним дійством

Фото: Facebook.

Сьогодні Луцьк запрошує провести різдвяні свята благодійним дійством

Ініціатори назвали його «Три празники в гості»

На завершення різдвяно-новорічних свят запрошуємо всіх на «Три празники в гості» - обрядове різдвяне дійство, де оживають народні традиції наших прабатьків, повертаючи нас до свого коріння.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Любов Рожнова.

«7 січня в облмуздрамтеатрі чекаємо всіх, хто любить і береже народне мистецтво, хоче навчатися своїм звичаям та культурі. На цьому дійстві ви поринете в особливу атмосферу щирості з колядками, щедрівками, йорданськими піснями.

У святковому дійстві братимуть участь кращі дорослі й дитячі колективи з територіальних громад області, які покажуть – «водіння Кози», коня, ведмедя, «Маланку», вертепні дійства.

У фойє театру діятиме мистецька виставка «Волинська різдвяна містерія», на якій можна помилуватися новорічно-різдвяною атрибутикою – павуками, дідухами, масками-ряджених, а ще будуть представлені різдвяні зірки, виготовлені відповідно до народних традицій регіонів Волині» - йдеться у повідомленні.

Початок о 12.00 годині.

 

Читайте також: «Кутею пригощали, грошей на ЗСУ наколядували: у волинському місті відбулося дійство «Три празники в гості» (Фото)».

Реклама Google
 

 
Telegram Channel