Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Українська спортсменка з лесбійським нахилами спробувала в’їхати до росії

За національну збірну України Дар’я Кравець провела 60 поєдинків та забила 8 голів.

Фото із сайту fakty.com.ua.

Українська спортсменка з лесбійським нахилами спробувала в’їхати до росії

Але «попалилась»… через телеграм-канал. Бо через цей російський багатоплатформовий месенджер писала повідомлення, що зароблені в «рашці» гроші вона планує перерахувати ЗСУ

Футболістка збірної України Дар’я Кравець спробувала в’їхати до рф, щоб, за її словами, «грати у футбол». Це випливає із відеосюжету, опублікованого в російських пропагандистських ЗМІ.

У відеорепортажі повідомляється, що в телефоні у Кравець росіяни виявили видалені повідомлення з Telegram про те, що зароблені в росії гроші вона планує перерахувати ЗСУ. Також показано фрагмент листування, в якому вона нібито називала орками військових із рф. Тобто, все, що ви пишете чи навіть видаляєте у Telegram, читає путінська фсб, адже винайшли цей багатоплатформовий месенджер російські брати Микола і Павло Дурови.

 

29-річна захисниця Дар’я Кравець з літа 2022 року до середини 2023 року виступала за італійський клуб «Комо», перед тим була «Фіорентина» і французький клуб «Реймс». Цікаво, що в період виступів в Італії Кравець виходила на футбольне поле із синьо-жовтим прапором, а її одноклубниці влаштовували акції підтримки для Дар’ї та України. У кар’єрі уродженки Красного Лиману на Донеччині вже були виступи за клуби з росії: «мордовочка» (2014 рік, 9 матчів) та «зоркій» (2015 рік, 8 ігор). А за національну збірну України Дар’я Кравець провела 60 поєдинків та забила 8 голів.

Усе, що ви пишете чи навіть видаляєте у Telegram, читає путінська фсб, адже винайшли цей багатоплатформовий месенджер російські брати Микола і Павло Дурови.

І хоч сторінка Дар’ї в інстаграмі є приватною, але підписники футболістки можуть побачити її місце перебування. Наразі українка насолоджується відпочинком у Таїланді, де, ймовірно, релаксує зі своєю коханою 31-літньою Крістіною Машковою, яка є російською футболісткою «локомотіва» з Москви, куди не змогла перейти Кравець.

Дар’я Кравець та Крістіна Машкова не приховують від публіки своїх відносин, публікуючи знімки, де вони вдвох.
Дар’я Кравець та Крістіна Машкова не приховують від публіки своїх відносин, публікуючи знімки, де вони вдвох.

 Читайте також: Коли не до сміху: у близького соратника Зеленського знайшли громадянство росії і бізнес у Криму.

Реклама Google

Telegram Channel