Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У громаді на Волині активно залучають молодь до співпраці

Залучення активної молоді до співпраці – це те, чого прагне кожна далекоглядна громада.

Фото: Фейсбук.

У громаді на Волині активно залучають молодь до співпраці

У Боратинській громаді стартує новий молодіжний проєкт «Імпульс»

Проєкт спрямований на активізацію молодіжної роботи та підготовку молоді до участі у суспільному житті та громадській діяльності.

Про це повідомляє Боратинська громада.

Днями у приміщенні Боратиснької сільської ради відбулася презентація проєкту за участі менторів, представників молодіжної спільноти громади та працівників Боратинської сільської ради. Крім того, на першій зустрічі представники проєкту вивчили потреби молоді та здійснили оцінку запитів, щоб в подальшому сформувати чіткі та дієві рекомендації з подолання конкретних викликів, які виникають у молодіжній політиці.

Проєкт створить можливості для більш ґрунтовної роботи з молоддю, що допоможе розкрити її потенціал та якісно інтегрувати її в життя громади. Адже без відкритості та енергії молодих людей неможливо побудувати прогресивне, справедливе та динамічне суспільство.

«Залучення активної молоді до співпраці – це те, чого прагне кожна далекоглядна громада. Аби ця співпраця була ґрунтовною, плідною, демократичною, варто налагодити місток довіри та відкритого діалогу. Для цього слід використовувати усі доступні інструменти. Проєкт «Імпульс» стане позитивним поштовхом в бік удосконалення молодіжної політики у Боратинській громаді», –

кажуть у Боратинській сільській раді.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Реклама Google

Telegram Channel