Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Лунін завдяки українському бренду жорстоко принизив Довбика і Циганкова

«Мені подобається думка, що український продукт може бути одним із найкращих у світі».

Фото із сайту – Getty Images/Global Images Ukraine.

Лунін завдяки українському бренду жорстоко принизив Довбика і Циганкова

Перед матчем кіпер мадридців зізнався, що користується воротарськими рукавицями від бренду Brave GK

Тільки що мадридський «Реал», ворота якого захищає український голкіпер Андрій Лунін, жорстоко познущався з головного свого переслідувача – «Жирони», де першу скрипку грають гравці нашої національної збірної Артем Довбик і Віктор Циганков – 4:0. І це при тому, що на останній хвилині мадридець Хоселу ще й не забив пенальті...

Ла Ліга. 24-й тур, 10 лютого. «Реал» Мадрид – Жирона – 4:0 (1:0 – Вінісіус Жуніор, 6 хв., 2:0 – Беллінгем, 36; 3:0 – Беллінгем, 54, 4:0 – Родріго, 61).

Після цієї перемоги «Реал» має перевага над «Жироню» у 5 очок. А головний форвард мадридців Джуд Беллінгем, забивши сьогодні 2 голи, у гонці бомбардирів відірвався від Артема Довбика уже на два голи – в англійця вже 17 точних ударів, в українця – 15.

Становище лідерів іспанської Ла Ліги:

Ось так виглядає турнірна таблиця Ла Ліги після нинішнього матчу. Фотоскрін із сайту sport.ua.
Ось так виглядає турнірна таблиця Ла Ліги після нинішнього матчу. Фотоскрін із сайту sport.ua.

 До речі, перед матчем український голкіпер мадридського «Реала» Андрій Лунін розповів, що використовує воротарські рукавиці від українського бренду Brave GK, який належить тренеру воротарів збірної України Рустаму Худжамову.

«Я спробував декілька брендів, але Brave GK враховує всі мої побажання. Вони подбали про те, щоб м’яч був у максимальному контакті з рукавицями. Мені також подобаються їхні моделі, виготовлені з латексу, це робить рукавиці гнучкими, легкими й тому дуже зручними. Мені подобається думка, що український продукт може бути одним із найкращих у світі», – розповів Лунін.

Читайте також: Українські чоловіки провалили спринт на чемпіонаті світу з біатлону.

Реклама Google

Telegram Channel