Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Шахраї обікрали жителя історичного села на Волині

Правоохоронці вкотре закликають усіх не спілкуватися по телефону з сумнівними особами, які розказують вам про безпеку чи небезпеку ваших вкладів...

Фото із сайту ukr.net.

Шахраї обікрали жителя історичного села на Волині

Гроші на його картці, наче вітром здуло. Знати б ще – кому...

Черговою жертвою шахраїв став житель села Богунівка Берестечківської територіальної громади Луцького району.

Чоловік ні слухом не відає, яким чином із його банківської картки могли зникнути 4500 гривень.

Мовляв, її реквізити нікому не повідомляв.

Деталі цієї прикрої ситуації з’ясовують працівники відділення поліції №2 (м. Горохів) ГУНП України у Волинській області.

Правоохоронці вкотре закликають усіх не спілкуватися по телефону з сумнівними особами, які розказують вам про безпеку чи небезпеку ваших вкладів, просять авансу чи пропонують допомогу навіть усього світу. Як тільки ви зробите один клік, ваші гроші стануть наживою дурисвітів.

Відомості про цю подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч 4 ст 185 КК України, за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

До речі

Богуні́вка – село в Україні, у Берестечківській громаді Луцького району Волинської області. Населення становить 119 осіб. Назване на честь легендарного полководця часів Богдана Хмельницького – Івана Богуна, який брав участь у Берестечківській битві 1651 року. Поруч – у сусідньому селі Смолява – зведений пам’ятник на його честь, де є слова: «Не схилюсь ні перед ким, окрім як перед Господом Богом, та й то тільки з доброї волі!».

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Читайте також: Волинський фермер, який встановив у селі пам’ятник Богуну, воював в Афгані, а тепер допомагає бити путіна!

Реклама Google

Telegram Channel