Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Скільки п'яних водіїв зловили протягом вихідних у Луцьку

На усіх порушників склали протоколи.

Фото ілюстративне / facebook.com.

Скільки п'яних водіїв зловили протягом вихідних у Луцьку

Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 13 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння

У Луцьку інспектори зупинили авто Volkswagen за порушення ПДР. В ході спілкування із водієм, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,62 проміле.

Про це повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

Ще одного нетверезого 19-річного керманича зупинили під час комендантської години. Він рухався на мопеді та перевозив пасажирів без мотошолома. А також громадянин перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Результат огляду на місці події — 1,38 проміле.

У Луцьку інспектори отримали повідомлення, про те, що водій, який керує автомобілем Volkswagen Crafter перебуває напідпитку. Незабаром авто було зупинено на вулиці Стрілецькій. У водія й справді були ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 2, 38 проміле.

На усіх порушників склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями.

Закликаємо керманичів не нехтувати правилами дорожнього руху, бути відповідальними водіями, аби дорожній рух був безпечним для всіх громадян.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: У Луцьку чоловік вирішив конфлікт ножем.

Реклама Google

Telegram Channel