Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Педагоги Волині представили збірники своїх напрацювань

У своїх роботах педагоги діляться здобутками, які в когось формувалися впродовж всієї їхньої кар’єри.

Фото: Фейсбук.

Педагоги Волині представили збірники своїх напрацювань

У Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулось відкриття 29-ї обласної виставки дидактичних та методичних матеріалів

На заході представили понад 600 робіт волинських вчителів. 

Про це інформує Волинська обласна рада.

До виставки долучились освітяни з 45 громад. Роботи оцінювали у 8-ми номінаціях: професійний розвиток педагогів (методична робота), початкова освіта, технологічна та інформатична освітні галузі, соціальна і здоров’язбережувальна, громадянська та історична сфери, а також фізична культура та захист України.

«Ця виставка – також і майданчик обміну інноваційними думками, ідеями, а ще дозволяє краще розуміти, як змінювати нашу освіту, вибудовувати освітню архітектуру. Це платформа не лише для демонстрації своїх досягнень, але й для об’єднання в одну велику освітянську спільноту, взаємна підтримка та колективне самовдосконалення», - зазначив директор ВІППО Петро Олешко.

Найбільше напрацювань волинських педагогів стосувалося методичних рекомендацій щодо тих чи інших навчальних предметів, практикуми – збірники вправ та задач, а також методичні розробки.

«У своїх роботах наші педагоги діляться своїми здобутками, які в когось формувалися впродовж всієї їхньої кар’єри, а хтось ділиться напрацюваннями, які є новими для них. Але у підсумку всі ці роботи служать нашій освіті, її розвитку і вдосконаленню, ними користуються молоді педагоги, які роблять перші кроки в своїй професії, - зазначив Юрій Поліщук. - Все це для того, аби наша область завжди була на вершині педагогічної майстерності України»,

Виставка працюватиме до 19 квітня, по її завершенню відбудуться семінари, круглі столи та конференції, щоб педагоги, які мають новаторський досвід, ділилися своїми напрацюваннями з колегами.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Volyn Nova.

Читайте також: На Волині визначили кандидатів на обласну премію за заслуги у сфері науки.

Реклама Google

Telegram Channel