Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
До вбивства українки в Німеччині причетні росіяни

Розтин тіла та додаткові аналізи підтвердили, що це було насильницьке вбивство.

Фото: Відкриті джерела.

До вбивства українки в Німеччині причетні росіяни

7 березня у Німеччині було жорстоко вбито жінку

Газета Bild повідомляє, що російська пара могла вбити українку, щоб викрасти її дитину.

Про це інформує ITnet.

Правоохоронні органи розглядають можливість причетності громадянина Росії до вбивства 27-річної української біженки Маргарити Разаз у Німеччині. Двоє затриманих раніше підозрюваних — 43-річний чоловік та 44-річний чоловік із Росії.Bild повідомляє, що російська пара виявила тіло викраденої п'ятитижневої дитини. Двоє росіян постали перед суддею та відправлені до виправної колонії.

Газета Bild повідомила, що російська пара підозрюється у вбивстві Маргарити та її матері з метою викрадення дитини. За даними видання, Маргарита, її дочка та мати нещодавно зустрілися у місцевому ресторані з невідомою жінкою. Видання зазначає, що вона запропонувала допомогу у отриманні німецьких документів для біженців.

51-річна мати Маргарити залишається у розшуку. Свідків просять зв'язатися із поліцією за телефоном 0621-174-4444 або іншими правоохоронними органами.

Вбивство Маргарити Разаз у Німеччині

Маргарита із Харкова. Чотири місяці тому 27-річна дівчина приїхала до Німеччини зі Словаччини разом зі своєю матір'ю та жила у притулку для біженців у Мангеймі. Вона працювала там кондитером, робила їстівні букети.

7 березня 2024 року тіло Маргарати було виявлено на березі Рейну неподалік міста Хоккенхайм. Розтин тіла та додаткові аналізи підтвердили, що це було насильницьке вбивство.

Читайте також: «Міноборони запровадило нові правила набору до ЗСУ».

Реклама Google
 

Telegram Channel