Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Шахтар» оштрафує свого гравця за лайк допису про перемогу збірної РФ

Хусрав Тоіров.

Фото Суспільне.

«Шахтар» оштрафує свого гравця за лайк допису про перемогу збірної РФ

Кошти передадуть на забезпечення українських військових

«Шахтар» оштрафує свого футболіста Хусрава Тоірова за вподобання допису про перемогу збірної Росії. Клуб повідомив про це в коментарі для видання «Футбол 24», пише Суспільне.

У четвер, 21 березня, Сербія стала першою європейською збірною від початку повномасштабного вторгенння до України, що провела матч з РФ. Зустріч відбувалася в Москві та завершилася перемогою господарів 4:0.

19-річний вінгер «Шахтаря» Тоіров уподобав допис російського видання з результатом матчу. В клубі підтвердили, що позбавлять футболіста місячної зарплати — ці кошти підуть на забезпечення українських військових. «У «Шахтарі» бачили реакцію Хусрава Тоірова під постом про перемогу країни-агресора. Вважаємо це недопустимою та ганебною поведінкою», — йдеться у заяві «гірників».

«Футболіст буде оштрафований на місячну зарплату, а ці гроші будуть спрямовані на забезпечення одного з підрозділів ЗСУ, про що обов'язково буде відзвітовано».

Таджикистанець Тоіров приєднався до «Шахтаря» навесні 2023 року. Відтоді вінгер провів два матчі за першу команду клубу в Прем'єр-лізі. Переважно Тоіров залучається до виступів за «Шахтар» у національній першості вікової категорії U19. У сезоні 2023/24 він провів за юнацький склад 15 матчів — голами не відзначався.

Реклама Google

Telegram Channel