Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
На Волині упіймали жінку, яка спалювала суху рослинність

Господарюй відповідально!

Фото – пресслужба ГУ ДСНС України у Волинській області.

На Волині упіймали жінку, яка спалювала суху рослинність

У воєнний час паління трави та сміття прирівнюється до диверсій

Минулої доби на Ковельщині працювали рейдові групи рятувальників для моніторингу ситуації та запобігання виникненню пожежам на відкритих територіях та в екосистемах. Співробітники ДСНС також провели навчання правилам пожежної безпеки мешканців приватного житлового сектору м. Ковеля, а також сіл Зелена, Воля-Ковельська та на території дачних масивів поблизу міста залізничників.

Під час рейду виявили жінку, яка спалювала суху рослинність. За цим фактом на громадянку складений протокол за ст. 175 «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної та техногенної безпеки» Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від 0,5 до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – один мінімум: 17 гривень).

Господарюй відповідально! Фото – пресслужба ГУ ДСНС України у Волинській області.
Господарюй відповідально! Фото – пресслужба ГУ ДСНС України у Волинській області.

 Співробітники ДСНС у складі моніторингових груп продовжать працювати на території області у найближчі вихідні. Тож, закликаємо громадян не спалювати суху рослинність на городах, присадибних ділянках та на відкритих територіях. Обирайте безпечні способи господарювання! – закликає пресслужба ГУ ДСНС України у Волинській області.

 Читайте також: Поблизу бандерівського села на Волині підпалили сухостій.

Реклама Google

Telegram Channel