Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Волинянка виграла 150 тисяч гривень на власну справу у жіночій бізнес-програмі «Відважна»

Тетяна Клімук: "Я відчуваю за собою відповідальність допомогти тим, хто повернеться з війни не таким як пішов".

Фото: Фейсбук.

Волинянка виграла 150 тисяч гривень на власну справу у жіночій бізнес-програмі «Відважна»

Без чіткої бізнес-ідеї, але з прагненням «створити щось більше, ніж просто бренд одягу» — з таким запитом долучилася до першого сезону акселератора «Відважна» лучанка Тетяна Клімук, засновниця брендів «Шиємо все» та Gora

Під час навчання підприємиця актуалізувала знання та розширила компетенції щодо ведення бізнесу. Саме завдяки здобутим навичкам Тетяна змогла перетворити амбіцію на конкретну ідею та реальний бізнес-план.

Про це інформує Волинська ОВА.

Акселератор «Відважна» допоміг Тетяні не лише сформувати концепцію бренду Gora, але й залучити 150 000 гривень фінансової підтримки в номінації «Найкращий бізнес-концепт», які вона інвестувала на закупівлю матеріалів, розроблення колекції, залучення креативних фахівців до команди. Наразі фіналістка готова запускати першу колекцію бренду Gora.

«Коли почалася повномасштабна війна, я відчула досить сильне бажання робити щось більше, ніж просто бізнес та одяг. На проєкт «Відважна» я подалася без чіткого розуміння, що саме маю створювати, лише з палким бажанням знайти той самий сенс, який я закладу в основу нового бренду одягу. І справді під час проходження акселератора я сформувала ідею про «більше, ніж просто одяг», розробила план подальших дій та почала впроваджувати в життя все занотоване на освітніх бізнес-заняттях», - розповіла Тетяна.

«Gora - це бренд нейтрально гендерного одягу з кастомізацією для людей з інвалідністю. Це не про спеціальний одяг, це звичайний, стильний, актуальний на сьогодні одяг для усіх. Але для людей, у яких є певні потреби, ми  будемо робити кастомізацію конткретного виробу прямо на виробництві. Я відчуваю за собою відповідальність допомогти тим, хто повернеться з війни не таким як пішов. Я не хочу робити акцент на їхній інакшості, я просто хочу допомогти вирішити хоча б частково одну із проблем, зя кими їм доведеться зіткнутися», - зауважила Тетяна Кміук. 

Якщо ви також мрієте про створення власного бізнесу «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» відкриє для вас цю можливість.

Про новий сезон акселератора можна дізнатись за посиланням. Заявки на участь прийматмуться до 28 квітня.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Фермери Волині отримали від держави компенсацію ЄСВ.

Реклама Google

Telegram Channel