Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Уродженець Волині заявив, що представляє росію

Нещодавно Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) зареєстрував позов Тимощука на позбавлення його всіх звань та титулів в українському футболі.

Фото із сайту obozrevatel.com.

Уродженець Волині заявив, що представляє росію

Помічник головного тренера санкт-петербурзького «Зеніту» Анатолій Тимощук відкинув звинувачення у тому, що клуб робить ставку на бразильських легіонерів

Зрадник України зазначив, що чинні чемпіони росії не порушують жодних регламентів і представляють країну-агресорку.

Про це Тимощук заявив у коментарі ресурсу bookmaker-ratings.ru, інформує oboz.ua. За словами ексфутболіста, який продовжує ганебно замовчувати злочинну війну росії щодо його рідної країни, «Зеніт» діє на користь спорту рф, роблячи ставку на нібито висококласних гравців.

«А що мені відповідати? Як сказав Андрій Луньов (воротар «Зеніту». – Ред.) у нещодавньому інтерв'ю, ми діємо в межах правил. Для всіх вони однакові, ми не є винятком. Ми нічого не порушуємо. Намагаємося зміцнювати будь-яку лінію висококласними, якісними футболістами. Ми росію представляємо», – сказав Тимощук.

Зазначимо, що у стартовому складі «Зеніту» виступає вісім бразильців та ще один натуралізований представник цієї країни. Враховуючи, що на клуб із Санкт-Петербурга працює адміністративний ресурс, зенітівцям регулярно дістається від уболівальників та журналістів.

Нещодавно Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) зареєстрував позов Тимощука на позбавлення його всіх звань та титулів в українському футболі. Анатолій відмовився засуджувати росію за напад на Україну і лише зміг видавити із себе невеликий сторис у Instagram, у якому просто закликав до миру.

Згодом з'явилася інформація, що Тимощук намагається отримати паспорт громадянина Румунії. Тренер «Зеніта» таким чином намагається обійти санкції, які на нього наклала Рада національної безпеки та оборони (РНБО).

Читайте також: Андрій Лунін розкрив секрет, хто допоміг йому відбити 2 пенальті і вивести «Реал» у півфінал (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel