Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Луцькому районі для дітей розмалювали укриття

«Дитинство без війни».

Фото: facebook.com.

У Луцькому районі для дітей розмалювали укриття

У ЗДО «Берізка» Колківської громади відбулося відкриття проєкту «Дитинство без війни»

Захід розпочали з хвилини мовчання. 

Про це пише Колківська селищна об'єднана територіальна громада.

Проект «Дитинство без війни», який передбачав покращення умов наявного тимчасового укриття, було реалізовано за підтримки Благодійного Фонду «МХП-ГРОМАДІ» в особі Ольги Махновець, за сприянням ТОВ «БАФФАЛО» в особі Руслана Пашьяна, Колківської селищної ради в особі Олександра Палінкевича та відділу освіти в особі Леоніда Новака на протязі двох місяців.

До проекту долучилися батьки вихованців закладу дошкільної освіти, дирекція та педколектив.

В укритті за підтримки Колківської селищної ради та Відділу освіти з участю батьків були виконані ремонтні роботи, а саме : залиття стяжки та утеплення підлоги, вирівнювання та фарбування стін, електромонтажні роботи, та підсилення електрофази.

Неймовірного затишку та світла в укритті вдалося створити завдяки художному оформленню стін, над якими працювали: Людмила Островська - вчитель трудового та образотворчого мистецтва ОЗ «Колківський ліцей», керівник зразкової художньої студії «Палітра» ЦРТДЮ Колківської селищної ради та її донька Анастасія Островська - вчителька ліцею і керівник гуртка Центру творчості.

Заключним етапом було оснащення приміщення меблями, мольбертами для творчості, обігрівачами та висушувачами повітря для укриття, які за підтримки БФ «МХП-Громаді» вдалося придбати.

До відкриття проєкту долучилися артисти Колківського Будинку культури, які подарували дітям неймовірні емоції аніматорської активності, а діти подарували усім присутнім чудове декламування віршів, які пронизані любовʼю у кожному слові .

Після завершення кожна дитина отримала солодкий подарунок від Компанії «CHOCOBOOM»!

«Дякуємо БФ «МХП-Громаді», відділу освіти, дирекції садочку, батьківському колективу, кожному, хто був небайдужим та з величезним запалом і відданістю долучився до проекту, а також батькам - Шкабурі Івану, Зінчуку Сергію, Васюхнику Юрію , Гончару Петру, Романюку Роману за небайдужість та непосильну працю у виконанні ремонтних робіт.

Дякуємо БФ «Стежина Добра Волині» за допомогу в організації відкриття.

Дякуємо наших Захисникам за кожен день!» – йдеться в дописі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Переселенцям у Нововолинську організували економічну екскурсію підприємствами міста.

Реклама Google

Telegram Channel