Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У громаді на Волині для дружин та матерів полеглих Героїв влаштували майстер-клас із живопису

Це новий та цікавий досвід для кожної з жінок.

Фото: pavlivska-gromada.gov.ua.

У громаді на Волині для дружин та матерів полеглих Героїв влаштували майстер-клас із живопису

Благодійний фонд «Сучасна Україна», президентом якого є Володимир Гавриш, реалізовує проєкт «Жива» в кожній українській громаді, де є спільнота жінок, які втратили чоловіків та синів у війні

Проєкт створено з метою соціально-психологічної реабілітації учасниць, допомогти родинам Героїв пережити втрату.

Про це йдеться на сайті Павлівської громади. 

У рамках всеукраїнського арт-реабілітаційного проєкту «Жива. Справжні історії кохання» на Волині проводяться виставки картин дружин загиблих Героїв. За підтримки Павлівської сільської ради триває організація проєкту у Павлівській громаді.

Зараз дружини та матері полеглих Героїв, які виявили бажання взяти участь у проєкті, готуються представити свої художні твори. Днями до них завітали Наталія Лобойко – представник благодійного фонду «Сучасна Україна», Роман Юзефович – керівник фонду «Сучасна Україна» Володимирського району та волонтер фонду Катерина Онисько. Вони взяли участь у першому етапі майстер-класу живопису для учасниць. Навчання організували в приміщенні Публічної бібліотеки Павлівської сільської ради, проводила майстер-клас з учасницями та давала професійні настанови Зінаїда Петрова – член любительського об'єднання «Колорит», учасниця Міжнародних планерів художників, член Благодійного фонду «Крила матері», художній керівник  ЦКП Володимирського міської ради разом із своєю помічницею Іриною Католик – ученицею  творчої студії Тетяни Салухи.

Це новий та цікавий досвід для кожної з жінок. Тож бажаємо їм лише позитивних емоцій від процесу створення картин та успішних результатів.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Володимирі призначили одноразові грошові допомоги.

Реклама Google

Telegram Channel