Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
У Ковельському районі запрацювала 18 поліцейська станція

Кожен мешканець віднині може з будь-яких питань звертатись до свого поліцейського офіцера.

Фото: Фейсбук.

У Ковельському районі запрацювала 18 поліцейська станція

Проєкт втілили у Сереховичівській територіальній громаді

Поліцейський офіцер громади, який несе тут службу, обслуговуватиме 11 населених пунктів, в яких проживають понад три тисячі осіб.

Про це інформує Ковельське районне управління поліції ГУНП у Волинській області

Кожен мешканець віднині може з будь-яких питань звертатись до свого поліцейського офіцера, майора поліції Бурди Олега Анатолійовича, він щодня буде поруч з людьми.

До того ж, поліцейський офіцер підзвітний громаді, він відвідуватиме сесії, подаватиме пропозиції для зміцнення безпекового середовища тощо.

Всі необхідні умови Сереховичівська громада виконала: облаштувала для свого офіцера службове приміщення, придбала автомобіль.

Нацполіція, зі свого боку, здійснила відбір та навчання кандидата з числа найдосвідченіших претендентів, забезпечила його одностроєм, зброєю тощо.

Під час відкриття станції заступник начальник ГУНП у Волинській області Козак Сергій розповів, що на території області вже функціонує 39 поліцейських станцій, де служать 61 поліцейський офіцер громади. Зокрема, у Ковельському районі розпочала функціонування 18 поліцейська станція. На цьому в поліції не зупиняються, адже мета - аби кожна громада області мала поліцейських офіцерів.

«Вдячний громаді та голові за облаштування поліцейської станції та придбання службового автомобіля для свого офіцера. Усе це - задля зміцнення безпекового середовища та покращення якості надання поліцейських послуг навіть у найвіддаленіших селах».

Основні завдання поліцейських офіцерів громади: забезпечення правопорядку, стеження за дотриманням правил дорожнього руху, запобігання правопорушенням та злочинам, а також надання якісних поліцейських послуг населенню.

Заступник начальника Ковельського управління поліції Павло Микитюк побажав громаді безпечного життя, а поліцейському офіцерові - сумлінно виконувати свої службові обовʼязки.

Участь у відкритті станції у Сереховичах взяли також представники органів самоврядування, місцеві мешканці та співробітники поліції.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також:  На Волині через пошкоджене колесо перекинувся автомобіль.

Реклама Google

Telegram Channel