Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Готові до блокування ВР: «Євросолідарність» вимагає ТСК по фортифікаціях і дронах

Євросолідарність»: «Якщо монобільшість і далі блокуватиме створення ТСК, це означає, що вони покривають проблеми щодо зведення захисних ліній».

Волинь-нова

Готові до блокування ВР: «Євросолідарність» вимагає ТСК по фортифікаціях і дронах

Фракція «Європейська Солідарність» готова до блокування роботи ВР, якщо монобільшість і керівництво парламенту не поставлять в порядок денний ТСК по фортифікаціях і дронах – про це повідомила у соцмережах співголова фракції Ірина Геращенко

«Озвучили вимогу фракції на погоджувальній. Вже завтра починається пленарний тиждень і ми очікуємо голосування по ТСК, а також винесення в порядок денний закону про заборону московських попів», – пише депутатка.

«Більше півроку наша фракція наголошує на пріоритетності цих питань для країни, ВР має в рамках контролю над урядом сприяти забезпеченню ЗСУ безпілотниками в достатній кількості і високої якості. Ми маємо розібратися, хто в уряді відповідає за фортифікації, яка ціна і якість цих робіт», – зазначає Геращенко.

«Якщо монобільшість і далі блокуватиме створення ТСК, це означає, що вони покривають проблеми щодо зведення сучасних захисних ліній і забезпечення Армії БПЛА», – резюмує Ірина Геращенко.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel