Курси НБУ $ 39.57 € 42.12

НЕВІДОМЕ ПРО ЗНАЙОМЕ: сьогодні — день народження... сірника!

185 років тому (в 1827 році) у світі відбулося декілька важливих подій, серед яких і така: в англійському м.Стоктоне аптекар Джон Валкер винайшов сірник (основою був жовтий фосфор). Цього ж року в Англії була надрукована перша офіційна сірникова етикетка розміром 60х40 мм...

185 років тому (в 1827 році) у світі відбулося декілька важливих подій, серед яких і така: в англійському м.Стоктоне аптекар Джон Валкер винайшов сірник (основою був жовтий фосфор). Цього ж року в Англії була надрукована перша офіційна сірникова етикетка розміром 60х40 мм.

Волинська асоціація колекціонерів «Паритет» запрошує всіх бажаючих відвідати ексклюзивну виставку філуменії «Цікаве про знайоме — сірник». Тут можна побачити дивовижну сірникову архітектуру, етикетки, сірникові коробки, аксесуари, довідатися про історію виникнення сірників, цікаві факти, оглянути приватні колекції з України та світу.
Організатори виставки прагнуть показати людям нове та цікаве, що нас оточує. «Будемо раді гостям міста і пересічним громадянам. Хто має власноручно створену архітектуру та інші вироби з сірників — приносьте і показуйте!» — закликають вони і запрошують відвідати та безкоштовно оглянути виставку з 9 до 16 години в робочі дні в холі центрального офісу ПАТ «Західінкомбанк» з 10 квітня по 20 травня 2012 року за адресою: м.Луцьк, пр.Перемоги, 15.
Telegram Channel