Турецькі медики стверджують, що у тих, хто мало споживає олії, шкіра починає швидше старіти, а самі вони стають агресивнішими, їх постійно лихоманить...
Турецькі медики стверджують, що у тих, хто мало споживає олії, шкіра починає швидше старіти, а самі вони стають агресивнішими, їх постійно лихоманить
Ігор ВИЖОВЕЦЬ
Ще сумніша перспектива чекає на тих, хто взагалі не вживає олії: у них порушується біологічна структура клітин. Зменшення вживання цього продукту призводить до порушення процесу обміну речовин. Найкориснішими видами олії є оливкова, горіхова та риб’ячий жир. Вітаміни Е та Д, що містяться в них, сприяють зміцненню імунної системи, запобігають серцевим і раковим захворюванням. Але медики не радять вживати в їжу штучні олії. Залишається тільки гадати, як нам визначити, чи це натуральний продукт, чи підроблений.