Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ЯК СПРАВИТИСЯ З ДОНЖУАНСТВОМ?

Медики стверджують, що за чоловічою зрадою стоїть проблема, з якою може справитись лікар-спеціаліст...

Медики стверджують, що за чоловічою зрадою стоїть проблема, з якою може справитись лікар-спеціаліст
В донжуанстві є два принципових моменти: це спосіб життя мужчини або ж наслідок хвороби. Як не парадоксально, в період так званого патологічного клімаксу у багатьох мужчин значно зростає сексуальний потяг. Раптом 60—70-річний мужчина починає переслідувати молоденьких дівчат і жінок, інколи не усвідомлюючи глупоти своєї поведінки. І зробити з собою він нічого не може, тому що це хвороба, яка вимагає кваліфікованої медичної допомоги. Але процент таких донжуанів все ж малий, порівняно з усією величезною армією ловеласів, для яких “полювання за жінками” — не хвороба, а стиль поведінки. Дуже часто він пов’язаний з якимись особистими чи сімейними проблемами. Наприклад, шлюб, в якому чоловік — “статевий розбійник”, а дружина — ні риба, ні м’ясо, в більшості випадків приречений на зради чоловіка.
Але часто мужчина не має ніяких претензій до дружини і все ж зраджує з іншими. Варіантів донжуанства існує багато. Це може бути і спосіб самоутвердження для мужчини, який не реалізувався в професійному плані чи у власній сім’ї, де з ним, наприклад, не рахуються. “Криза середнього віку”, коли мужчина втомлюється від буденності і одноманітності сімейного життя, також може спровокувати чоловіка на “ліві” походи. Мужчина може стати гульвісою і під час життєвих невдач — службових неприємностей, краху бізнесу, після смерті когось із рідні. Випадкові зв’язки при цьому виступають “антидепресантами”, які дають можливість забути біль і образу.
Найголовніша помилка, яку допускають жінки у стосунках з донжуанами, — це та, коли вони терплять, потураючи таким чином чоловікові. Про цю проблему потрібно говорити, як тільки вона виникне. І друга помилка — та, що жінки відразу виставляють за двері чемодани невірного чоловіка. Після такого приниження мужчина навряд чи повернеться. Звичайно, якщо чоловік — хронічний гульвіса, то його навряд чи можна виправити. Але якщо він стає донжуаном в силу якихось обставин, то за нього можна поборотися. Потрібно обов’язково проконсультуватися з лікарями-спеціалістами —сексопатологами, психотерапевтами. Адже за кожною зрадою — якась проблема, яку можна вирішити. Звичайно, якщо обидві сторони будуть дуже хотіти цього.
Telegram Channel