Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

НАРОЩУВАННЯ ЗУБІВ БЕЗ СТОМАТОЛОГА

Знаю, що рідко хто прожив, щоб не боліли зуби. Більшість з нас рятується знеболюючими таблетками. Та є інші ліки, які не дають побічного негативного ефекту, але допомагають...

Знаю, що рідко хто прожив, щоб не боліли зуби. Більшість з нас рятується знеболюючими таблетками. Та є інші ліки, які не дають побічного негативного ефекту, але допомагають. Ці рецепти я привіз з Москви. Кажуть, що за допомогою даної методики можна лікувати й нарощувати зуби без традиційного пломбування.
Для лікування застосовують дві горілчані настойки: аїру (лепехи) і прополісу. Беруть 0,5 л сорокаградусної горілки, заливають нею 0,5 склянки коріння аїру, настоюють не менше тижня. Так само готують і настойку прополісу: 10 г дрібно натертого прополісу залити 0,5 л горілки, настоювати тиждень.
Настойки використовують одночасно. Беруть по столовій ложці однієї й іншої, змішують і полощуть зуби. Процедура полоскання має тривати не менше трьох хвилин, потім ліки треба виплюнути. Таке полоскання знімає зубний біль. Якщо зуби не болять, то полоскати їх бажано перед сном. Курс лікування — не менше місяця, хоча больові відчуття зникають уже в перші дні. Аїр знеболює, а прополіс пломбує всі мікротріщини.
Ті, хто застосовував цю методику, стверджують, що навіть корені зіпсованих зубів зміцнюються, при жуванні можна тиснути на них без відчуття болю. А з часом, через декілька років зуби навіть нарощуються, стають «працездатними». Для зміцнення зубів корисно пити порошок з розмеленої яєчної шкаралупи, разова доза 0,1 г разом з їжею один раз на день.
Зняти зубний біль можна і розчином кухонної солі. Але сіль треба розчиняти в коньяку. Два ватні тампони змочуємо цим розчином, один кладемо на хворий зуб, інший — у вухо з того ж боку, де турбує біль.
Володимир ЮЩИК. с. Борочиче Горохівського району.
Telegram Channel