Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ЧИТАЙТЕ – І ПРО СЕБЕ ДБАЙТЕ

Ольга Байтуріна — один з активних авторів добірки “Будьте здорові”. Вона неодноразово друкувала в нашій газеті цікаві матеріали про те, як правильно харчуватися, використовувати життєдайну енергію природи, дбати про очищення організму...

Ольга Байтуріна — один з активних авторів добірки “Будьте здорові”. Вона неодноразово друкувала в нашій газеті цікаві матеріали про те, як правильно харчуватися, використовувати життєдайну енергію природи, дбати про очищення організму. Узагальнивши різні методики природного оздоровлення, Ольга Байтуріна видала книжечку “Кроки до здоров’я”, яка уже надійшла до книгарень.
Одинадцять років працювала Ольга Байтуріна епідеміологом в облсанепідстанції. У 1991 році до диплома лікаря додався ще й документ про закінчення курсів фітотерапії при Асоціації народної медицини.
У книзі Ольги Байтуріної “Кроки до здоров’я” ми знайшли і відповідь на запитання мешканки Ковеля Олени Толоцької про народні засоби лікування від глистів. Ось що в ній говориться:
“На жаль, захворювання, викликані цими паразитами, нерідко діагностуються із запізненням або й взагалі не виявляються. Хоча поширеність таких хвороб є значною. Проявами гельмінтозів може бути нудота, втрата апетиту, біль у животі, поганий сон, нервозність, алергія і т. д. Тому доцільно проводити лікувально-профілактичні курси дегельмінтизації два—три рази на рік природними засобами.
Так, фітотерапевт Наталія Земна-Зубицька радить лікуватися гарбузовим насінням. Впродовж тижня слід зранку натщесерце і увечері з’їдати по 0,5 склянки очищеного гарбузового насіння, розтертого з водою і медом. Дітям доза зменшується — 1—2 столові ложки, залежно від віку.
Інший варіант лікування — вживати зранку натщесерце настій цибулі. Звечора порізати цибулину і залити склянкою холодної води. Приймати настій впродовж семи днів, через тиждень повторити. Для дітей відповідно береться менша цибулина”.
Telegram Channel