Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ПІКЕТІВ ПРОТИ ФОРУМУ НЕ ДОПУСТИЛИ

Президент Леонід Кучма підписав Закон про вибори народних депутатів України на пропорційній основі, прийнятий Верховною Радою 25 березня. Про це глава держави повідомив на Громадському форумі на підтримку політичної реформи...

Президент Леонід Кучма підписав Закон про вибори народних депутатів України на пропорційній основі, прийнятий Верховною Радою 25 березня (закон встановлює трьохвідсотковий прохідний бар’єр для партій і блоків). Про це глава держави повідомив на початку свого виступу на Громадському форумі на підтримку політичної реформи, що проходив учора в Палаці “Україна” у Києві (у ньому взяли участь 3 017 делегатів з усіх регіонів країни).
Форум намагались блокувати представники молодіжних організацій, які закликали не допустити насильства над Конституцією, яке «робиться владою з метою збереження свого панівного становища у разі вірогідного програшу на президентських виборах». Однак вони були заблоковані представниками спецслужб в підземному переході. За повідомленнями прес-служби Всеукраїнського молодіжного об’єднання «Молодь – надія України», вчора Палац “Україна” нагадував неприступну фортецю – його оточували три кордони міліції і ряди спеціальної металевої огорожі.
Telegram Channel