Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ЗБУДЖУВАТИ, ЩОБ НАСОЛОДЖУВАТИСЬ

Є така поговірка: “Мужчини люблять очима”. На думку спеціалістів, вона точно відображає дійсність...

Є така поговірка: “Мужчини люблять очима”. На думку спеціалістів, вона точно відображає дійсність. Зорові образи збуджують мужчин сильніше, ніж жінок. Саме тому наші сильні половинки так “западають” на журнали, які рясніють оголеними красунями. Жінки чудово знають про улюблене заняття мужчин не просто роздивлятись, а буквально “пожирати очима”, і вміло цим користуються, одягаючи міні-спіднички, сукні з оголеною спиною чи з глибоким декольте. Сексуальна білизна — найсильніший еротичний стимул для мужчини. Навіть переконаний пуританин не встоїть, якщо симпатична жінка немовби ненароком продемонструє йому мереживну бретельку...
До речі, напівроздягнена жінка збуджує мужчину сильніше, ніж повністю роздягнена. І саме завдяки своїй візуальній орієнтації практично кожен мужчина любить займатися сексом нехай при слабкому, але освітленні. Отож забудьте про свої комплекси — під час близькості ваш партнер не намагається на око визначити, наскільки ваша талія ширша за норму, — він любується вами, сексуальною і спокусливою.
Друге місце серед чоловічих сексуальних стимулів по праву займає дотик. Недаремно досвідчені спокусниці користуються старим і випробуваним способом — просять мужчину, який їм сподобався, розстібнути, а краще — застібнути замок на чобітку, сукні, що “заїв”.
А взагалі, щоб збуджувати бажання в мужчині, треба збудитися самій. Побачивши бажання в очах подруги, мало хто з представників сильної статі не відповість їй взаємністю. Багато жінок роблять помилку, терпеливо очікуючи, поки чоловік чи партнер запропонує зайнятись любов’ю. Якщо першою сексу захотіли ви, то не соромтесь признатися в цьому коханому. Він достойно оцінить вашу сміливість і почуттєвість.
А ось жінки люблять вухами. Це вже також доведено. Компліменти, ласкаві слова, запевнення в тому, що “ти моя кохана, єдина, неповторна” — все це діє на жінок безвідмовно. Досвідчений спокусник починає саме з компліментів, а продовжує поцілунком.
Є ще один сексуальний стимул, який сильно діє на деяких жінок, — інтелект мужчини. Реагуючи саме на цей імпульс, студентки закохуються у своїх викладачів, а красуні — в непоказних на вид, але неймовірно розумних мужчин.
І, нарешті, така цікава інформація. Дуже сильним сексуальним стимулом не тільки для людини, а й для всього живого на землі, є запах. Цю обставину ось уже декілька століть використовують парфумери, створюючи все нові і нові аромати. Основна мета — привернути увагу представника протилежної статі. Тим часом в дійсності і мужчин, і жінок найсильніше приваблюють природні запахи здорового чистого тіла.
Telegram Channel