Курси НБУ $ 39.36 € 42.40

БЛАГОДІЙНІСТЬ: сюрприз від Андрія Бондарчука

Нелегко нині проводити благодійні вечори. Спала висока хвиля волонтерського руху, хитке «перемир’я» на фронті розмагнітило багатьох громадян...

Нелегко нині проводити благодійні вечори. Спала висока хвиля волонтерського руху, хитке «перемир’я» на фронті розмагнітило багатьох громадян.

Але від цього не зникли проблеми, породжені війною. Тому Волинське крайове братство святого апостола Андрія Первозваного (Луцьке Хрестовоздвиженське) свій традиційний благодійний вечір на день Андрія і присвятило збору коштів для лікування поранених, які перебувають в Луцькому військовому госпіталі.
Концерт був організований в основному силами різних поколінь братчиків. Їм допомогли високим виконавським рівнем виступи народного артиста України Василя Чепелюка, учасників художньої самодіяльності обласного ліцею з посиленою військово–фізичною підготовкою та інших. Був і сюрпризний номер. Із дебютом у день свого народження на сцену вийшов голова Братства, народний депутат України І скликання Андрій Бондарчук. Разом із молодим братчиком Андрієм Боярчуком, у якого та сама дата народження, заспівали «Там, під Львівським замком», за що їх нагородили оплесками. Щирими були і благодійні внески тих, хто прийшов сюди за покликом душі. На зібрані 7138 гривень будуть придбані ліки для поранених, повідомила секретар Братства Віра Рябко.
Telegram Channel