Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

КРАДІЖКУ СТОРОЖ ПРОСПАВ?

У ніч з середи на четвер хтось проник у магазин «Фенікс», що на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському, і добряче тут «погосподарював»...

У ніч з середи на четвер хтось проник у магазин «Фенікс», що на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському, і добряче тут «погосподарював». Підприємець Наталія Ф., яка орендує цей торговий заклад, виявила нестачу двадцяти мобільних телефонів, системного блока, двох моніторів, стартових пакетів мобільного зв’язку... Всього викрадено товарів більш як на 24 тисячі гривень.
Як стало відомо з достовірних джерел, злодії проникли у торговий зал через вікно, попередньо відігнувши металеві грати. Звукова сигналізація, яка встановлена у магазині, завдяки вмілим діям крадіїв належним чином не спрацювала. Сторож, який охороняв приміщення, пояснює, що нічого не чув і не бачив. Нині співробітники Володимир-Волинського міськвідділу внутрішніх справ за фактом крадіжки проводять оперативні розшукові заходи, і є підстави сподіватись, що найближчим часом цей злочин буде розкритий.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel