Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ЗРОБІМО ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР

Працівники Камінь-Каширського спеціалізованого лісогосподарського підприємства на своїх загальних зборах ухвалили звернення до жителів району. У ньому, зокрема, говориться про те, що гідним кандидатом на найвищу державну посаду, на думку членів колективу, є прем’єр-міністр країни Віктор Янукович...

Працівники Камінь-Каширського спеціалізованого лісогосподарського підприємства на своїх загальних зборах ухвалили звернення до жителів району. У ньому, зокрема, говориться про те, що гідним кандидатом на найвищу державну посаду, на думку членів колективу, є прем’єр-міністр країни Віктор Янукович.
Очолюваний ним уряд послідовно, ефективно і відповідально працює на благо Української держави, робить реальні кроки, спрямовані на зміцнення економіки, покращення рівня життя людей.
Свідченням цього є постійне зростання виробництва промислової і сільськогосподарської продукції, збільшення рівня заробітної плати, пенсій, і стипендій, зменшення податкового навантаження на вітчизняних товаровиробників, зміцнення міжнародного авторитету України.
Лісівники переконані, що Віктор Янукович є сильною особистістю, політиком, здатним забезпечити подальшу стабільність, економічне зростання та соціальну захищеність населення країни. Працівники Камінь-Каширського спеціалізованого лісогосподарського підприємства підтримують кандидатуру В.Ф. Януковича на пост глави держави і закликають всіх жителів району, хто дійсно вболіває за майбутнє держави, підтримати на виборах Президента України Віктора Януковича.
Telegram Channel