Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Принц Чарльз навчить курчат любити природу

Волинь-нова

Принц Чарльз навчить курчат любити природу

Член британської королівської родини стурбований проблемою зміни клімату

«Керівництво для курчат» – книгу про проблеми зміни клімату написав принц Чарльз, старший син королеви Великобританії Єлизавети II, повідомляє УНІАН.



Продажі книги почнуться 26 січня. Автори говорять про неї як про базове керівництво для дорослих з питань кліматичних змін.



Продажі книги почнуться 26 січня. Автори говорять про неї як про базове керівництво для дорослих з питань кліматичних змін. Ідея книги прийшла до принца після того, як він відвідав у 2015 році Конференцію з клімату, проведену в Парижі в рамках Рамкової конвенції ООН про зміну клімату. Там він звернув увагу на брак простої і доступної літератури з цієї складної теми.


Книга була написана в співавторстві з кліматологом Емілі Шакбург та фахівцем з охорони навколишнього середовища Тоні Джуніпером. Рукопис розглянула команда вчених з Королівського метеорологічного товариства і ще сім кліматологів. Тільки після цього було вирішено віддати її в друк. Принц Чарльз акцентує увагу на темі зміни клімату не вперше. Так, раніше він називав людей, які не вірять у зміни, що відбуваються, безмозкими курчатами, а в 2013 році заявив: «Я не хочу, щоб мої онуки запитували мене: чому ти нічого не зробив?».

Telegram Channel