Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

НЕБЕЗПЕЧНА МОДА

У тролейбусі літні жінки «виховують» юних дівчат, оголені пупки, носи і брови яких виблискують прикрасами...

У тролейбусі літні жінки «виховують» юних дівчат, оголені пупки, носи і брови яких виблискують прикрасами. Мода проколювати своє тіло, щоб закріпити прикраси, з’явилася дуже давно, але вона ніколи не була властивою для слов’ян. Тому блискуче кілечко в носі пасує далеко не всім модницям. Тут необхідно мати певний імідж, східну форму обличчя, ідеально правильний ніс. Кирпаті ж дівчатка з проколотими носами виглядають просто смішно.
Але найбільша проблема у тому, що пірсинг може призвести до виникнення потворних рубців на тілі, серйозних ускладнень, особливо, якщо роблять його в домашніх умовах, не фахівці.
Дуже небезпечним є проколювання язика. Патологічна реакція тканин на травму може спровокувати сильний набряк, який порушить дихання. Крім того, в порожнині рота міститься дуже багато патогенних мікроорганізмів, які здатні ускладнити прокол серйозними інфекціями. Порушується дикція, неможливо їсти тверду їжу, на місці проколу з’являється ущільнення. Отже, треба добре подумати, перш ніж зважитись на таку процедуру.
Категорично заборонений пірсинг для людей, які страждають від поганого згортання крові, алергії, діабету. Обов’язково поцікавтесь у майстра, де він стерилізує свій інструмент. Прикраса мусить бути зроблена з імплантаційного хірургічного нержавіючого сплаву (так звана медична сталь). Золото чи срібло підходять тільки для вух.
Telegram Channel