Курси НБУ $ 39.72 € 42.81

ЗА КОГО БУДЕМО ГОЛОСУВАТИ?

Противники Віктора Ющенка галасують, що він, мовляв, одружився на американці, а тому продасть Україну, і ми станемо рабами...

Противники Віктора Ющенка галасують, що він, мовляв, одружився на американці, а тому продасть Україну, і ми станемо рабами...
Примітивна провокація, якій вірить хіба що той, хто хоче цьому повірити. Михаїл Саакашвілі, президент Грузії, має дружину із Голландії, але грузинський народ не злякався, що стане залежним від цієї країни. Раджів Ганді одружився на італійці Сарі, але, незважаючи на це, його обрали главою держави. Після його трагічної смерті Сару не раз обирали в парламент, доручали їй відповідальні пости. Індія від цього тільки виграла. Одне слово, претензії з цього приводу до Ющенка нагадують гавкання на місяць.
Олександра Мороза його прихильники хвалять: поважний, впевнений на трибуні, чесний, доглядає і шанує хвору дружину. На визначенні “чесний” варто зупинитись. Коли він був Головою Верховної Ради, доручив переказати в Америку мільйони доларів нібито на лікування якогось Смірнова. Депутат Григорій Омельченко зажадав пояснення. Мороз на це відповів, що він такого документа не підписував. Коли Омельченко показав його власний підпис, Мороз виправдовувався тим, що йому приносять багато документів, можливо, він підписав, не читаючи. Коментарі, як кажуть, зайві.
Ще один факт. Коли Верховна Рада вперше приймала рішення позбавити Лазаренка депутатської недоторканості, Мороз серед трьох інших при голосуванні утримався, пояснивши це тим, що в такому випадку потрібно судити всіх злодіїв. Воно то справді так, але судять того, хто попався. До того ж Олександр Олександрович плекає надію провести реприватизацію, повернутися до планової економіки. Але згадаймо, що Радянський Союз з такою ж економікою відстав від капіталістичних країн, грубо кажучи, на десятки років. Не від доброго життя Горбачов ініціював перебудову. Скільки можна було виживати за рахунок нафти, газу, золота, інших природних ресурсів. Тож, виходить, не все так просто, потрібно сім разів відміряти, перш ніж відрізати.
Олександр ДИЧАКІВСЬКИЙ, учасник бойових дій Другої світової війни.
м.Луцьк.
Telegram Channel