Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Грабіжник, який залишає в банках шоколадки, знову взявся за своє

На рахунку у злочинця більш ніж 10 пограбувань

Чоловік, який з 2007 року пограбував у Києві понад десяток банків, минулого тижня вчинив новий злочин.


Опівдні він зайшов у приміщення одного з комерційних банків по вулиці Васильківській у Голосіївському районі Києва і, погрожуючи зброєю, змусив віддати йому гроші. Отримавши готівку, зловмисник спокійно покинув фінансову установу, передає LB.



Після кожного такого злочину, як «компенсацію», чоловік залишає шоколадки або цукерки.



Камери відеоспостереження зафіксували чоловіка віком приблизно 50-55 років, в окулярах, одягненого в темне пальто.


«На рахунку правопорушника вже більше десятка аналогічних пограбувань, які він здійснює з 2007 року. Чоловік вибирає банки, в яких немає охорони. До того ж, жодного разу він не застосовував зброю під час погроз. У кількох випадках грабіжник навіть називався клієнтом банку і вимагав відвести його в кабінет директора, якого змушував відкривати сейф із грошима. Зазвичай після кожного такого злочину, як «компенсацію», чоловік залишає шоколадки або цукерки. Це, так би мовити, його «фірмовий почерк», - повідомляють на сайті поліції.


За інформацію, яка допоможе встановити і затримати підозрюваного, оголошено винагороду в розмірі 100 000 гривень.


Нагадаємо, в червні 2015 року грабіжник зайшов в «Альфа-банк» на Борщагівській, 195/43 і відразу попрямував до кабінету директора відділення. Там він пригрозив предметом, схожим на пістолет, і наказав видати йому гроші з каси. Жінка віддала 600 тисяч гривень. Грабіжник залишив їй плитку шоколаду і втік до приїзду міліції. Поліцейські встановили, що сивий чоловік інтелігентного вигляду здійснив декілька нападів на банківські установи, залишаючи касирам шоколадні цукерки.


 

Telegram Channel