Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
В суботу у квартирі знову настала… зима

Волинь-нова

В суботу у квартирі знову настала… зима

Шановна редакціє, пишу до вас із надією, що лист у поважній газеті допоможе виправити неподобство

Ганна СОЛОМОНЮК-ХАРИТОНОВА


Більше тижня тому у нашій квартирі на проспекті Волі, 49 почалися проблеми з опаленням. З п’ятниці, 18 лютого, перестали гріти батареї і три дні були зовсім холодні. У ЖЕКу №8 сказали: це не їхні проблеми, треба дзвонити у «Луцьктепло». Буцімто мешканці під’їзду щось зробили з лічильником. Хоча ми не торкалися приладу й пальцем. Три дні телефонувала, куди тільки можна. У квартирі, як і раніше, було 18 градусів, а в мене двоє малолітніх дітей, які недавно перехворіли грипом. Звернулася у «Луцьктепло», щоб направили комісію для замірів температури. Там сказали: в понеділок не зможемо прийти, будемо наступного дня.



Платиш такі гроші і мерзнеш, як цуцик.



У вівторок зранку прокинулася від того, що в домі стало тепло. До гарячих батарей неможливо було доторкнутися! Після обіду, коли помешкання нагрілося, прийшла… комісія міряти температуру. Зрозуміло, я сказала: дякую, вже не треба…
Комісія пішла, і батареї гріли ще три дні. Шкварили так, що на верхніх поверхах люди жалілися на задуху. А в суботу зранку знову настала зима. Батареї охололи, як лід, тож довелося вкотре обдзвонювати всі інстанції. У котельні сказали «ми не винні», в ЖЕКу пообіцяли прислати працівника, щоб подивився, в чому справа. Але минув цілий день, ніхто не з’явився. Подзвонила туди знову, кажуть: майстер уже був, усе у вас «розвоздушив»… Пишу листа до редакції в неділю. Батареї зимні, як і раніше. Моєму обуренню немає меж. Платиш такі гроші і мерзнеш, як цуцик. У «Луцьктеплі» пообіцяли розібратися, але як? Знову включити тепло перед приходом комісії?
м. Луцьк.


 

Telegram Channel