Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На експрес Чернівці-Львів-Ковель уже є квитки у продажу

Волинь-нова

На експрес Чернівці-Львів-Ковель уже є квитки у продажу

Поїзд курсуватиме за новим маршрутом від завтра, 3 березня, по понеділках, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі.


За нинішнім графіком потяг курсуватиме на постійній основі, він орієнтований на студентів.



На швидкісний експрес №702 Чернівці–Львів, маршрут якого продовжили до Ковеля, уже є квитки у продажу, інформує «Погляд».


У касі вокзалу та через Інтернет уже можна купити квитки на продовжений маршрут. Вартість квитка з Чернівців до Ковеля на експрес становить залежно від дня тижня – 194-212 гривень.


Нагадаємо, розклад руху експреса з Чернівців до Львова та назад не змінився. Він їздитиме як раніше, щодня, окрім четверга. Прес-секретар Львівської залізниці Марта Лешньовська повідомила, що залізниця зробила один довгий маршрут із Чернівців до Ковеля. Раніше курсував регіональний експрес зі Львова до Ковеля як експеримент. Та оскільки він був не рентабельним, населеність становила 7%, його скасували. А тепер відновили на численні прохання пасажирів, але уже продовжений маршрут.


За нинішнім графіком потяг курсуватиме на постійній основі. Він орієнтований на студентів. Переглядатимуть рентабельність маршруту напередодні складання зимового графіка руху поїздів.


До речі, швидкісний потяг складається із трьох вагонів I класу. Тривалість поїздки із Чернівців до Ковеля становить 7 годин 19 хвилин. Дістатися до Ковеля також можна потягом №668 Чернівці–Ковель, який курсує через день. Поїзд їде до кінцевої зупинки цілу ніч (13 годин). Але вартує дешевше, аніж експрес. Квиток у купе коштує - 168 гривень, плацкарт – 102 грн., у загальному вагоні (доведеться цілу ніч сидіти) - 51 гривню.

Telegram Channel