Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Бранця Кремля Клиха етапували з Челябінська

Микола Карпюк, який відбуває покарання у Владимирском централі, принципово відмовився від роботи із владою РФ


"Станіслава Клиха етапували до Верхнєуральська. Ми поки не знаємо точно, але судячи з усього – до сумнозвісної "Верхнєуральської критки".



Станіслава Клиха етапували до Верхнєуральська Челябінської області. Про це "5 каналу" повідомив його адвокат Ілля Новіков. Подробиці він також написав на сторінці у Facebook. Інший українець – Микола Карпюк, який відбуває покарання у Владімірскому централі, – принципово відмовився від роботи.


Українських в'язнів Кремля Панова та Захтея вивезли із московського СІЗО "Лефортово"
"Станіслава Клиха етапували до Верхнєуральська. Ми поки не знаємо точно, але судячи з усього – до сумнозвісної "Верхнєуральської критки". Список знаменитих в'язнів у неї такий, що саме час визнати об'єктом ЮНЕСКО, але сидіти там від цього не легше. Про поточний стан Клиха нічого невідомо, сподіваємося отримати інформацію наступного тижня. Микола Карпюк у не менш відомому Владімірскому централі принципово відмовився від роботи. Він і раніше говорив мені, що працювати в Росії не буде. У зв'язку з цим йому збираються посилити, а можливо, вже посилили режим утримання. Консул планує відвідати його найближчим часом", – написав він.

Telegram Channel