Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Волинські ветерани АТО беруть участь у торговельній блокаді Донбасу

Уже 43 три дні ветерани АТО із Камінь-Каширського району Волині беруть участь у торговельній блокаді Донбасу

Про це у Facebook написала громадська активістка Ольга Матвіїва, – повідомив власкор IA ZIK. Вона нагадала, що голова Камінь-Каширського координаційного центру ветеранів АТО Богдан Пташник та його побратими вже півтора місяці беруть участь у торговельній блокаді торгівлі з окупованими територіями.
«Разом ми знайшли авто, оплатили пальне, завантажили продукти. Відправка була вночі», – згадує Ольга Матвіїва.


Тим часом волиняни створили на Сході перший редут «Богдан».



А на Волині настрої розділилися



 


А на Волині настрої розділилися. Багато людей всіляко допомагали, передавали допомогу, незалежно від партійної приналежності. «А хтось відкрито лив бруд, ставлячи під сумнів щирість намірів наших волинських хлопців-ветеранів. О, ні. Були ще треті. Які «утримувались» та приглядались, що ж це з того вийде. Розженуть-не розженуть, посадять-не посадять, ділять тему чи реально блокують...», – йдеться в дописі активістки.


«Тому, дякуємо усім, хто допомагав і допомагає нам із відправленням гуманітарної допомоги на блокпости, хто їздив підмінити хлопців, щоб ті змогли приїхати додому (відігрітися, відмитися). І тим, котрі збираються долучитись, теж спасибі. І за талони на пальне теж дякуємо. Насправді, вони нам стали в пригоді», – зазначила Ольга Матвіїва.

Telegram Channel