Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Ковелі - чемпіонат міста з міні-футболу «Парад зірок-2017»

Волинь-нова

У Ковелі - чемпіонат міста з міні-футболу «Парад зірок-2017»

Переможцем змагань стала команда «Шанс-Авто»


Матчі видалися яскравими та видовищними, про що свідчать 124 забиті м’ячі.



У спортивному залі КЗ КДЮСШ ім. Є.Кондратовича проходив чемпіонат міста з міні-футболу серед ветеранів 35 років і старших.


У змаганнях взяли участь шість команд: «Старком», «Волошки-Автомобіліст», «Ковель ІІ», «Наше місто», «Шанс-Авто» та «Брестська - Люблинець», інформує сайт Ковельської міської ради.
Чемпіонат проходив за коловою системою. Численні глядачі, які активно вболівали за своїх фаворитів, стали свідками захоплюючих ігор, в яких ніхто не хотів поступатись. Матчі видалися яскравими та видовищними, про що свідчать 124 забиті м’ячі.
За підсумками футбольного фестивалю шосте місце посіла команда «Ковель ІІ», п’яте - «Наше місто», четверте - «Старком», третє – «Волошки-Автомобіліст», друге - «Брестська - Люблинець». Переможцем чемпіонату стала команда «Шанс-Авто».
На урочистому закритті начальник відділу молоді, фізичної культури та спорту Ігор Семенюк вручив грамоти, медалі і кубки призерам та переможцю змагань. Крім цього було визначено і нагороджено кращих за номінаціями: «Кращий гравець» - Михайло Кисельов («Шанс-Авто»), «Кращий бомбардир» - Олег Загорський («Старком»), «Кращий нападник» - Ігор Гушинець («Брестська - Люблинець»), «Кращий воротар» - Віктор Турко («Волошки-Автомобіліст»), «Кращий захисник» - Сергій Зінчук («Ковель – ІІ»), «Найстарший гравець» - Віктор Уніга («Наше місто») та «Найуніверсальніший гравець» – Олександр Сагаль («Шанс-Авто»).

Telegram Channel