Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Місто Вараш та навколишні села охопила футболоманія

Волинь-нова

Місто Вараш та навколишні села охопила футболоманія

Всі чекають недільного матчу за участю рівненського «Вереса»

Справжня футболоманія охопила місто атомників – Вараш – та сусідні населені пункти Рівненщини. У перший день продажу у точці, що працює в палаці культури РАЕС, продали 223 квитки на недільний матч «Верес» – «Нафтовик». І це при тому, що продаж стартував лише надвечір. Вболівальники Вараша з впевненістю говорять про майбутній аншлаг, повідомляє інформаційна служба «Вереса».



Квитки на першу офіційну гру «Вереса» у нинішньому році коштують традиційно – 20 грн. для членів клубу, і 40 грн. – для всіх інших.



У Рівному у «Верес Place» за день продали 40 квитків.  


Нагадаємо, що квитки на першу офіційну гру «Вереса» у нинішньому році коштують традиційно – 20 грн. для членів клубу, і 40 грн. – для всіх інших.


Як і на попередніх домашніх матчах «Вереса», на стадіоні «Ізотоп» (місткість – 3000 глядачів) діятимуть сезонні абонементи, для їх власників будуть зарезервовані місця.


Нині на стадіоні тривають активні приготування. Народний Клуб «Верес» висловлює величезну подяку адміністрації Рівненської атомної електростанції за допомогу в організації цього відповідального поєдинку.


Нагадаємо, що матч «Верес» - «Нафтовик» (Охтирка) розпочнеться о 14:00 у неділю 12 березня.

Telegram Channel