Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Мешканців Ківерцівщини закликають долучитися до написання історії своїх храмів

Волинь-нова

Мешканців Ківерцівщини закликають долучитися до написання історії своїх храмів

Чергова зустріч в рамках проекту “Духовні святині краю” зібрала у стінах Ківерцівського районного краєзнавчого музею представників різних релігійних громад району, Римо-католицької та Української греко-католицької церков

Директор музею С. Войчик проілюстрував сьогоднішні досягнення музейного колективу, які викликали у всіх жвавий інтерес, ознайомив присутніх з планами на найближчий час. Про це йдеться на сторінці "Наш депутат" у Фейсбуці.



Дискутували про зайнятість нашої молоді, про вектори її життя і навернення до морального здоров’я, виживання в сучасних умовах.



Гостей ознайомили з умовами проведення краєзнавчих читань „Минуле і сучасне Волині та Полісся. Ківерцівський район та Олика в історії України та Волині” під патронатом народного депутата України від політичної партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» Ірини Констанкевич. Помічник народного депутата Л. Понєдєльник та депутат обласної ради О. Омельчук закликали усіх до співпраці, до активної участі у написанні історичних сторінок діяльності кожної із общин, храмів, які збагатять історію краю.
Загалом дружня атмосфера панувала при обговоренні майбутніх заходів, спрямованих на благо району, населених пунктів. Пастор церкви ЄХБ О. Троцюк закликав усіх до участі в благоустрої міста. Про проект «Надія є для кожного» розповів пастор церкви АСД В. Шевчук. Дискутували про зайнятість нашої молоді, про вектори її життя і навернення до морального здоров’я, виживання в сучасних умовах.
На завершення о. кан. Павло Хом’як (Римо-католицька церква) подякував від усіх народному депутату України Ірині Констанкевич за прихильність до збереження історичної пам’яті, за повагу до людей і її самовіддану працю.

Telegram Channel