Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

Червоний Хрест просить волинян поділитися з нужденними

В області стартує Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України, який цього року  проходить з 20 березня по 20 квітня під гаслом «Забезпечуючи найголовніше»

Мета заходу – привернути увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних та неповних  сімей, дітей-сиріт, хворих на ВІЛ\СНІД та туберкульоз, а також формування громадської думки на користь милосердя.



Проводять збір коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, предметів першої необхідності, медикаментів, засобів гігієни, шкільного приладдя, іграшок.



Під час проведення Всеукраїнського місячника, обласна, районні і міські організації Товариства Червоного Хреста України проводять збір коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, предметів першої необхідності, медикаментів, засобів гігієни, шкільного приладдя, іграшок, для підтримки вразливих категорій населення.


У зверненні до жителів області йдеться:


"Шановні волиняни! Приєднуйтесь до благородних справ Червоного Хреста. Не будьте байдужими, допоможіть тим, хто сьогодні опинився в скруті і потребує самого необхідного.


Зробіть свій, хоч незначний внесок у скарбничку Червоного Хреста і тоді милосердя і гуманності стане значно більше.


Обласна, районні і міські організації Товариства чекають на Вас та запрошують до співпраці, адже при районних та міських організаціях діють пункти прийому речей.


Зібрані кошти, речі, продукти – будуть адресною допомогою, допоможуть поліпшити їм життя".


Банківські реквізити:   р/р 26049000000035


                                              МФО 300023


                                              ПАТ «Укрсоцбанк» м. Київ


                                              Код 02940115


Адреса: 43025, м. Луцьк, вул. Степана Бандери, 5


тел. 24-15-34, 24-56-32


Наш е-mail: [email protected]

Telegram Channel