Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ото «улов»! – У Рівному вилучили півтонни бурштину!

Волинь-нова

Ото «улов»! – У Рівному вилучили півтонни бурштину!

«Накрили» цех з переробки «сонячного каменю»

Сьогодні, 14 березня, у результаті проведених спільних заходів працівників прокуратури Рівненської області, слідчого управління Головного управління Національної поліції в Рівненській області та Управління захисту економіки в Рівненській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито та припинено діяльність підпільного цеху з оброблення бурштину, який функціонував у одному із нежитлових приміщень у м. Рівне, повідомляє Прокуратура Рівненської області.



У ході проведеного обшуку виявлено та вилучено 500 кг обробленого та необробленого бурштину різних фракцій.



У ході проведеного обшуку виявлено та вилучено 500 кг обробленого та необробленого бурштину різних фракцій, орієнтовна вартість якого становить 2 млн грн, а також 6 станків для оброблення «сонячного» каміння.


Зазначені слідчі дії проведено у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 198 КК України (придбання або збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом). Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює прокуратура Рівненської області.


На даний час тривають слідчі дії щодо документування протиправної діяльності осіб, пов’язаної із незаконними операціями із бурштином.

Telegram Channel