Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
У Луцьку пісні легендарного Фредді Мерк’юрі заспіває… Віктор!

Волинь-нова

У Луцьку пісні легендарного Фредді Мерк’юрі заспіває… Віктор!

Вже зовсім скоро, 2 квітня, у Палаці культури нашого міста відбудеться своєрідний концерт-присвята пам’яті легендарного рок-співака XX століття, соліста британської групи Queen Фредді Мерк’юрі. До слова, у вересні 2016-го виповнилося 70 літ від дня його народження, а сам він із 1991-го співає над світом свою «Богемську рапсодію» з висоти Вічності…

Світлана ЗОЗУЛЯ


Добре, що в Україні є люди, які й досі виконують його пісні, зокрема й на великих сценах, не даючи їм піти у небуття. Яскравим прикладом цього є творча діяльність співака з мальовничої Херсонщини Віктора Романченка, який і виступатиме у древньому Лучеську. Та ще й не сам! Подробиці – у нашій розмові:



Після спілкування з музикантами групи та Адамом Ламбертом моя напруга спала, оскільки вони виявилися дуже прості люди.



- Мільйонам телеглядачів у знайомстві з вами посприяло шоу X-фактор. Як усі ці роки після проекту у вас складається творче життя?
- Зараз працюю над піснею та кліпом. Беру участь у двох проектах із симфонічними оркестрами (Notre Dame de Paris та Queen Forever). Незалежно ні від чого, шоу буде продовжуватися!!!
- Якось співак Арсен Мірзоян зізнався, що "талант-шоу псують артиста, адже нерідко їх творці нав'язують йому певне амплуа". А що ви думаєте з цього приводу?
- Мені подобається моє амплуа, і я дуже вдячний креативній групі телеканалу СТБ!
- Як і коли звела вас доля з музикантами Hardy Orchestra?
- Це було більше року тому. Мені зателефонували з Одеси та запропонували такий проект. Мені сподобалося те, що всі пісні легендарних «Квінів» будуть у супроводі симфонічного оркестру, і я погодився.
- Скільки всього пісень з їх репертуару виконуєте і яка з них – найулюбленіша?
- Усього виконуємо 18 пісень, можливо, тепер буде 19. Найбільше мені подобається The Show Must Go On.
- Чи успішно вдається поєднувати роботу (якщо ви ще вчителюєте), сімейне життя та гастролі?
Паркан навколо дому таки побудували?
- Я вже не працюю вчителем. Сімейне життя та гастролі – це проблема багатьох артистів, але для мене не така вже і критична.
Не повірите – так, побудував.
- Які у вас були враження, емоції, коли виступали з легендарними "КВІНами"? Хай і через 5 років після цього, але який найяскравіший спомин?
- Це було круто! Ще на репетиції, яка була за день до виступу, найбільше, чого я боявся – забути слова. Але після спілкування з музикантами групи та Адамом Ламбертом моя напруга спала, оскільки вони виявилися дуже прості люди.
- Що особливого ви готуєте лучанам, які збираються на ваш концерт 2 квітня?
- Звичайно, ми не гурт Queen, але хороший настрій та драйв буде обов’язково!

Фото з Фейсбук-сторінки героя.

Telegram Channel