Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Рівненських офіцерів-рятувальників… «застукали» за розклеюванням оголошень (фото)

Волинь-нова

Рівненських офіцерів-рятувальників… «застукали» за розклеюванням оголошень (фото)

Доносили жителям міста інформацію щодо того, яких правил пожежної безпеки потрібно дотримуватися в побуті щоб не трапилось трагедії


Зокрема, 23 березня рятувальниками в складі рейдової групи було проведено пожежно-профілактичне відпрацювання на території житлового комплексу «Сонячне» м. Рівне.



З метою організації та проведення агітаційно-масових заходів, що направлені на запобігання випадків загибелі людей у вогні та під час виникнення різного виду надзвичайних ситуацій, підняття рівня обізнаності населення вимогам правил безпечної життєдіяльності співробітниками Рівненського міськрайонного управління Головного управління ДСНС України у Рівненській області постійно проводиться інформаційно – роз’яснювальна робота щодо основ безпеки життєдіяльності та інформування населення про стан пожежної безпеки в регіоні і необхідність дотримання вимог пожежної безпеки.


Зокрема, 23 березня рятувальниками в складі рейдової групи було проведено пожежно-профілактичне відпрацювання на території житлового комплексу «Сонячне» м. Рівне. Всіх, кого відвідала рейдова група було проінформовано про стан з пожежами в місті. Рятувальники наводили приклади конкретних пожеж, а також розповсюджували листівки та пам’ятки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру.


Дані заходи проводяться з метою звернути увагу населення більш відповідальніше ставитися до вимог пожежної безпеки, що в свою чергу допоможе зменшити кількість пожеж і трагічних випадків на них.

Telegram Channel