Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Дениса Вороненкова поховають у Києві

Колишній депутат російської Держдуми передбачав, що його «вб'ють, як Бандеру»

Похорон екс-депутата Державної Думи Російської Федерації Дениса Вороненкова, застреленого у центрі Києва 23 березня, відбудеться в українській столиці, повідомляє Українська правда.



Як повідомив колишній колега Вороненкова Ілля Пономарьов, таке рішення прийняли близькі загиблого.



Як повідомив колишній колега Вороненкова Ілля Пономарьов, таке рішення прийняли близькі загиблого.


Два колишні депутати РФ вчора збиралися зустрітися і знову дати свідчення військовому прокурору Руслану Кравченку, який веде справу екс-президента України Віктора Януковича.


Натомість дружині Вороненкова, співачці й колишньому депутату Держдуми від "Единой России" Марії Максаковій довелося упізнавати чоловіка в убитому, після чого її та Іллю Пономарьова на бронемашині СБУ повезли на допит у прокуратуру.


За чотири хвилини до пострілів у нього Вороненков списувався у Facebook-messenger із головним редактором сайту «Цензор» Юрієм Бутусовим.


Як написав Бутусов у Facebook, об 11:21 Вороненков надіслав йому своє останнє інтерв'ю сайту «Гордон» і написав: «На одному подиху читається».


«Інтерв'ю називається: «У Росії кричать, що потрібно обміняти мене на Сущенка, а якщо не вийде – убити як Бандеру». А за чотири хвилини, об 11.25, одразу після відправки мені цього повідомлення російський диверсант розстріляв Вороненкова у центрі Києва», – зазначив Бутусов.

Telegram Channel