Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

«Відродилась з попелу»: СБУ вітають з нагоди 25-річчя

Служба безпеки України є ключовим органом сектору безпеки та оборони держави

Про це заявив президент Петро Порошенко з нагоди 25-річчя від дня створення спецслужби. «За чверть століття доля неодноразово випробовувала вас на міцність. Справжні офіцери пройшли цей шлях достойно, не зрадивши присязі Батьківщині», – зазначив глава держави. Також Порошенко подякував «усім самовідданим патріотам, які боронять свободу і незалежність України на передовій, якою стала вся країна».



Служба безпеки України переживає епохальні зміни



У свою чергу прем’єр Володимир Гройсман заявив: «Якщо доля всієї Східної Європи та континентальної європейської безпеки сьогодні багато в чому залежить від України, то доля нашої держави, без перебільшення, багато в чому залежить від ефективної щоденної роботи СБУ. Служба безпеки України переживає епохальні зміни: від очищення та оновлення своїх лав представниками молодших поколінь до тіснішої взаємодії з суспільством, від чого репутація та повага до СБУ лише зростають. Ще ніколи за всі роки Незалежності країна так не покладала свої надії на СБУ - жити у вільній і мирній країні, як це ми бачимо сьогодні».
А Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що «протягом останніх трьох років СБУ відродилася з попелу». «Офіцери СБУ сумлінно й самовіддано виконують свій конституційний обов'язок, ефективно протидіють ворогові: російському агресорові, терористам, диверсантам, ворожій агентурі, п'ятій колоні та корупціонерам на зовнішньому і внутрішньому фронтах", - сказав він.

Telegram Channel