Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

На озері Синове таки видобуватимуть сапропель

Комісія обласної ради рекомендує волинським депутатам дозволити ТОВ «ДПЗКУ – Українські органічні ресурси» видобувати сапропель на озері Синове у Старовижівському районі

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів. Депутати вкотре розглянули звернення ТОВ «ДПЗКУ - Українські органічні ресурси» щодо надання гірничого відводу для розробки родовища сапропелів озера Синове.



Обидві сторони дійшли згоди в частині меж діяльності



 Нагадаємо, комісія раніше  не погоджувалася рекомендувати позитивний проект сесійного рішення з цього питання через конфліктну ситуацію між   ТОВ «ДПЗКУ - Українські органічні ресурси» та ТОВ "Волиньсапрофос", який також претендував на видобування сапропелю з цього ж озера.
Наразі обидві сторони дійшли згоди в частині меж діяльності, тому комісія рекомендувала надати гірничий відвід для розробки родовища сапропелю ТОВ «ДПЗКУ - Українські органічні ресурси», повідомляє офіційний сайт Волинської обласної ради. Остаточне рішення – за депутатами облради.

Telegram Channel