Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Вандала, що «працював» на ковельському кладовищі, впіймали

Ковельські поліцейські оперативно встановили особу 29-річного зловмисника, який на кладовищі на вулиці Володимирській у Ковелі пошкодив надмогильний пам’ятник і викрав металеві швелери

Поліція встановила особу вандала й проводить досудове розслідування в кримінальному провадженні, розпочатому за ст. 297 Кримінального кодексу України.



Викрадене 29-річний зловмисник здав на металобрухт.



29 березня до працівників Ковельського відділу поліції звернувся  47-річний місцевий мешканець про те, що на цвинтарі, який розташований по вулиці Володимирській у місті Ковелі, зловмисник пошкодив надмогильний пам’ятник його дядька та викрав три металеві швелера. Поліцейські встановили причетність до скоєння злочину 29-річного ковельчанина. Викрадене зловмисник здав на металобрухт.


Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за  ст. 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання, зокрема, позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування, інформує Ковельський відділ поліції Волинської області.

Telegram Channel