Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Гунчик закликав зробити Волинь чистою напередодні Великодніх свят

Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

Сьогодні відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв’язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами, повідомляється на сайті Луцької міської ради. Участь у нараді взяли заступник міського голови Андрій Киця та заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.



Учасники наради ознайомилися із організаційними заходами підготовки до проведення виборів місцевих депутатів та голів у 5-ти об'єднаних територіальних громадах, що заплановані на 30 квітня 2017 року.



На початку наради Володимир Гунчик подякував усім учасникам екологічної акції із посадки дерев у волинських лісах, що відбулася у п'ятницю, 31-го березня. Також він подякував усім представникам релігійних конфесій, які вчора на Театральному майдані Луцька провели спільну молитву за мир в Україні. “Дякую усім представникам влади, громадських організацій, лучанам та волинянам, які вчора разом із священнослужителями різних конфесій молилися за повернення миру на українську землю”, - підкреслив він.


Окремо Володимир Гунчик закликав усіх представників влади районів та міст Волині, жителів області та усі відповідні служби забезпечити належний санітарних стан довкілля шляхом прибирання вулиць, парків та скверів, вивезення сміття та посадки нових зелених насаджень, аби зробити Волинь чистою напередодні Великодніх свят.


Потому учасники наради ознайомилися із організаційними заходами підготовки до проведення виборів місцевих депутатів та голів у 5-ти об'єднаних територіальних громадах, що заплановані на 30 квітня 2017 року. Вибори відбудуться у Колодяжненській, Заборольській, Вишнівській, Заболоттівській та Самарівській ОТГ.


Також прозвучала інформація про дотримання вимог Закону України “Про благоустрій населених пунктів”. З метою поліпшення санітарного стану навколишнього середовища у першій декаді квітня 2017 року заплановане проведення “Дня довкілля”, до у часті у якому буде залучено усі відповідні служби та громадськість. Зараз в області проводяться толоки, ліквідовуються стихійні сміттєзвалища, проводяться роботи із впорядкування населених пунктів, комунальних автошляхів, утримання у належних умовах прибережних водоохоронних смуг та ін.

Telegram Channel