Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Українець завоював у Лондоні золото

Волинь-нова

Українець завоював у Лондоні золото

Веренаєв здобув золото на етапі Кубку світу зі спортивної гімнастики


Олега Верняєв - переможець етапу Кубку світу зі спортивної гімнастики у багатоборстві, змагання якого відбулись в Лондоні!



Українець Веренаєв здобув "золото" в етапі Кубку світу зі спортивної гімнастики Українець Олег Веренаєв здобув "золото" в етапі Кубку світу зі спортивної гімнастики у багатоборстві у Лондоні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національного олімпійського комітету в Facebook,інформують Українські новини.


"Олега Верняєв - переможець етапу Кубку світу зі спортивної гімнастики у багатоборстві, змагання якого відбулись в Лондоні! Вітаємо нашого Олімпійського чемпіона з черговою яскравою перемогою! Пишаємось!", - йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, Міжнародна федерація гімнастики (FIG) додала п'ять нових елементів у чоловічих змаганнях, які будуть представлені на Олімпіаді-2016. Опорний стрибок був названий ім'ям гімнаста Ігоря Радивилова.


Раніше кримчанка Ганна Різатдінова здобула "золото" на етапі Кубка світу з художньої гімнастики, який проходив в Берліні (Німеччина).

Telegram Channel