Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

У волинських Самарах на голову ОТГ висуватиметься лише один кандидат

30 квітня на Волині відбудуться вибори до об’єднаних територіальних громад в рамках реформи децентралізації. Так, депутатів та очільника обиратимуть й у Самарах Ратнівського району

Єдиний кандидат на посаду Самарівського сільського голови ОТГ – самовисуванець Микола Маргес. «Днями у волинських ЗМІ ширилась інформація про те, що я балотуюсь від політичної партії УКРОП. Я спростовую ці повідомлення та вважаю їх наклепом. Деякі політикани видають бажане за дійсне», – наголошує кандидат. Також він додав, що його підтримала партія Блок Петра Порошенка «Солідарність». 



30 квітня вибори місцевих голів також відбудуться у Колодяжненській сільській ОТГ, Заборольській сільській ОТГ, Вишнівській сільській ОТГ та Забродівській сільській ОТГ.



«Я працюю з багатьма людьми з цієї команди. Вони висувають доволі потужних кандидатів до ОТГ. І зараз я балотуюся як самовисуванець за підтримки партії БПП “Солідарність”.
Тож у разі обрання мене головою я з радістю працюватиму з цими людьми, аби зробити нашу громаду успішною», – додав Микола Маргес.
Зазначимо, що 30 квітня вибори місцевих голів також відбудуться у Колодяжненській сільській ОТГ, Заборольській сільській ОТГ, Вишнівській сільській ОТГ та Забродівській сільській ОТГ. Відтак на Волині існуватиме уже 20 об’єднаних територіальних громад, які матимуть прямі бюджетні стосунки із Києвом.

Telegram Channel