Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Солодкий привіт бійцям в зону АТО

Волинь-нова

Солодкий привіт бійцям в зону АТО

Уже традиційно члени клубу «Золотий вік», який функціонує при територіальному центрі Маневицької РДА, передають на передову допомогу

Усе задля того, аби підтримати бойовий дух наших захисників.  Цього разу вони приготували солдатам домашню випічку. В смаколики вкладали не лише начинку, але й любов, молитву та благословення. Про це йдеться на сайті Маневицької РДА.



Солодощі волонтери передадуть просто в руки бійцям.



Члени клубу кажуть, що щиро прагнуть, аби якнайшвидше у нашій країні настав мир та спокій. Ветерани бажають хлопцям якнайшвидшого повернення додому здоровими та неушкодженими, наголошуючи на тому, що на варті мирного життя стоять наші захисники, ті, хто знаходиться зараз у зоні АТО, хто тримає у руках автомат, кого обіймає холодний метал бронежилета, а не теплі руки рідних і близьких. Тож, щоб підтримати бойовий дух захисників, вирішили порадувати їх смаколиками. Вони щиро вірять, що домашня випічка принесе радість   і родинне тепло бійцям, котрі боронять східні рубежі держави. Прожиті роки відібрали в людей поважного віку чимало сил, але не позбавили найголовнішого – вміння любити життя й творити красу. Саме любов до життя, до своєї країни, підтримувати тих, що у скруті, об`єднують і гуртують їх. 


 


 

Telegram Channel